Amar Osim vrši prozivku u srijedu, zakazan i prvi trening

Plavi će u 12 sati na Grbavici obaviti prvi trening, a prije toga je zakazana prozivka.

“Naš tim će u srijedu započeti pripreme za proljetni dio sezone. Stručni štab će prvo obaviti prozivku, a potom će ekipa odraditi trening na Grbavici. U četvrtak i petak će Plavi obaviti ljekarske preglede i trenirati u hotelu Hills koji sadrži sale na umjetnom travom i parketom.

U nedjelju, 19. januara Plavi će u jutarnjim satima otputovati u Međugorje gdje će se pripremati do 30. januara. Tokom boravka u Sportskom centru Circle, Željo će odigrati tri pripremne utakmice. Prvu već 21. januara protiv Veleža, zatim 25. januara protiv Širokog Brijega, a posljednju provjeru u ovom dijelu priprema naš tim će imati sa Rudešom 29. januara.

Željezničar 31. januara odlazi na dvanaestodnevne pripreme u Antaliju. Plavi su zakazali tri provjere, 3. februara je susret sa Olimpijom, 5. februara sa Akhmatom, a 10. februara sa ukrajinskom Zoryom. Generalnu provjeru pred nastavak sezone Željo će imati 15. februara kada će u Međugorju igrati sa Zrinjskim”, saopštili su sa Grbavice plan priprema.

Kako je već poznato, Plavi su do sada angažovali Ivana Lendrića i Aleksandra Jovanovića, a klub su napustili Sulejman Krpić, Enes Sipović i Asim Zec, dok je na posudbu u Slobodu otišao Haris Hajdarević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error

Zapratite nas

Gmail
Facebook
Facebook
Instagram